ستاسو ژیړ ویښتان

 

ستاسو ژیړ ویښتان

ما له نرمۍ ډک کړه

کله چې زه خپل ځان وړاندیز کوم

په شپو کې له تا سره.

 

هیڅ شی زما برخلیک نه بدلوي

که زه تاسو په ژوند کې ولرئ

هیڅ شی زما عمر له لاسه نه ورکوي

ستاسو سره په وخت کې هیڅ شی نشته.

 

زه غفلت نشم کولی

ژر. زه به درسره یم

خپل ښي لاس نیول

ستاسو د نږدې کیدو په تمه.

 

که زه هیڅ شی نه شم کولی بد به راشي

یا په دې سمندري هوا کې هیڅ نه کیږي

نو، زه به تاسو ته انتظار وکړم چې اشاره وکړئ

زما د زړه په لومړي کونج کې.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780119
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.