Det gule håret ditt

 

Det gule håret ditt

fyll meg med ømhet

Når jeg foreslår meg selv

Om nettene med deg.

 

Ingenting forandrer skjebnen min

Hvis jeg har deg i livet

Ingenting mister min alder

Ingenting i tide med deg.

 

Jeg kan ikke neglisjere

Snart. jeg vil være med deg

Holder høyre hånd

Venter på at du skal nærme deg.

 

Hvis jeg kunne, ville det ikke kommet noe dårlig

Eller ingenting skjer i denne havbrisen

Så jeg venter på at du peker

I det første hjørnet av hjertet mitt.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780125
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.