Hati saya berdebar apabila saya melihat Coco saya

 

Cinta saya di dua menara

Mewakili China dan Malaysia

Sebab tu saya cari

Gadis paling cantik di China

Ia menjadikan penyair Brazil itu bermimpi.

 

Anda adalah bendera lima bintang saya

Merah, merah sekali warna darah saya

Itu mengalir dalam urat saya untuk saya kagumi dan cintai

Puteri saya Coco dari negara Harimau Asia

Saya tahu anda boleh mendengar saya dengan lagu yang indah ini.

 

Dunia berputar dan berputar, tetapi saya hanya merasakan kedamaian anda

Apabila anda bercakap dengan saya dan memikat saya

Dengan suara yang lembut dan tenang seperti kecerahan cahaya

Gadis cantik saya Coco, pimpin saya dengan lembut

Dalam cahaya mata awak, saya akan sentiasa menyayangi awak.

 

Persahabatan kita di Malaysia menggembirakan syurga

Apabila saya melihat Menara Petronas yang terbesar

Saya mengimpikan semua kecantikan anda dicap dalam ketawa

Sebab tu saya tak boleh lupakan awak

Milik saya dan hanya Coco saya, adalah cinta abadi saya.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 28/07/2023
Reeditado em 28/07/2023
Código do texto: T7848276
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.