MY LITTLE DANDELION

My Little Dandelion

By Sophia Eleonora Guedes

Lay me in a field of dandelions,

My love, won’t you sing me a lovely song?

I wish I could dance for you,

but my legs are too weak to carry on.

La-ra la-ra la-ra

La-ra La-ra La-ra

La-ra la-ra la-ra la-ra la-ra la-ra…

Lay me in a field of dandelions,

bring me close, bring me near.

My love, I wish I could sing for you,

but my voice is too weak to carry on.

La-ra la-ra la-ra

La-ra La-ra La-ra

La-ra la-ra la-ra la-ra la-ra la-ra la-ra…

Lay me in a field of dandelions,

my love, I don’t ever want to leave you.

If you could hug me one last time,

I’m sure I could be the happiest person alive.

La-ra la-ra la-ra

La-ra La-ra La-ra

La-ra la-ra la-ra la-ra la-ra la-ra…

Bury me in a field of dandelions,

My love, please don’t weep for me.

My grave may be cold,

but my heart will always beat for you.

La-ra la-ra la-ra

La-ra La-ra La-ra

La-ra la-ra la-ra la-ra la-ra la-ra…

Lay me in a field of dandelions,

My love, won’t you sing me a lovely song?

I wish I could dance for you,

but my legs are too weak to carry on…

La-ra la-ra la-ra

La-ra La-ra La-ra

La-ra la-ra la-ra la-ra la-ra la-ra…

SOPHIA ELEONORA GUEDES
Enviado por William Lagos em 06/08/2023
Código do texto: T7854905
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.