Os poetas

Poeta

Tu és Vento

Chuva

Noite

Tu és Dia

Poeta

Tu és Planta

Arvore

Amazônia

Tu és Vida

Poeta

Tu és Índio

Caboclo

Lavrador

Tu és Terra

Poeta

Tu és Rio

Riacho

Fonte

Tu és Água

Poeta

Tu és Sábio

Gênio

Pessoa

Tu és Gente

Poeta

Tu és Ferro

Aço

Bronze

Tu és Ouro

Poeta

Tu és Versos

Prosa

Conto

Tu és Poesia

Poeta

Tu és Tudo

Todo

Em Tudo

Em Todo