Pwotektè

Li renmen ak pureté

San l pa genyen dureté

Li nan tan nature

Li menm fè pati nan redevance

Enperatris nan gentillesse

Gade tout beauté!

Li fè m gen total certitude

Jan l genyen franchise

Li menm ki forteresse

Li pa gen froideur

Li pa negligeante

Li vrèman chic

Pafwa li nan incertitude

Li evite étrangeté

Men li lwen indélicatesse

Li viv nan subtilité

Li pa enterese nan profondeur fènwa

Ni nan fòs courant ka genyen

Li renmen ak légèreté

Pran swen ak grandeur

Haline Honório
Enviado por Haline Honório em 04/11/2018
Código do texto: T6494486
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2018. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.