Suspiros da vítima

A todos que me ofenderam

A todos que me humilharam

Verbal ou fisicamente

A todos que me desdizeram

A todos que me condenaram

Privada ou publicamente

A todos que me excluíram

A todos que me violentaram

Moral ou materialmente

A todos que me feriram

A todos que me subestimaram

Consciente ou inconscientemente

Sobrevivi.