Lágrimas do algoz

A todos que ofendi

A todos que humilhei

Verbal ou fisicamente

A todos que desmenti

A todos que condenei

Privada ou publicamente

A todos que excluí

A todos que violentei

Moral ou materialmente

A todos que feri

A todos que subestimei

Consciente ou inconscientemente

Me arrependi.