Qué bo seria

Qué bo sería

Què bo seria el món

si en lloc de construirse bombes

plantem flors

si en lloc de causar dolor

transmetem amor

si els nens poguessin sortir al carrer

i jugar sense por

I es podia banyar sota la pluja

lluirement

el cel només tingués la lluentor del sol

i dels estels

Que l'arc de Sant Martí

amb els seus preciosos colors

ens expliqui els secrets

de tanta bellesa

i podríem entendre

els misteris de l'univers

parlar la llengua dels àngels

i comprendre també la dels animals

i veieu cada somriure

un veritable motiu de felicitat

que bé seria que les persones

que tenen tanta saviesa

no construïssin armes

que causen tristesa

i destrueixen els somnis

peró, solien crear vincles,

vincles que cap arma

mai podria destruir,

perquè serien llaços fets d'amor

Que bo estaria si el món

fos més humanitat

i no només persones,

era més afecte, respecte

més amistat,

més solidaritat

que els cors realment estaven

fets de carn

Que bé que estaria

mirar les muntanyes i creure

que també hi ha un horitzó

i viure simplement sense por del demà

on la guerra mai arribará

amb els ulls plens de somnis

i amb la certesa

de poder-los fer realitat

que podríem vestir com les orquídies

que vesteixen la millor roba del món

Si poguéssim tornar enrere

i aturar el rellotge de la vida

i fer tornar a aquell ésser estimat

en un segon

que bo seria demanar perdó

als qui no estenen la mà

i construir un món de colors

colors que omplien de pau cada cor

i cada llavor plantada

creix

i és un enorme arbre de vida, de pau

i amor!

idioma : Catalan

Francisca de Oliveira ( Thiesca de Oliveira)
Enviado por Francisca de Oliveira ( Thiesca de Oliveira) em 08/07/2023
Código do texto: T7832121
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.