Never mind

I know some thoughts

Inside this brain

Flying into bones

Behind the scenes

This past never came

But pulses like a vein

With dreamed blood

Without shine, gray flame

Evandro Nogueira Exposto
Enviado por Evandro Nogueira Exposto em 19/12/2018
Reeditado em 19/12/2018
Código do texto: T6531099
Classificação de conteúdo: seguro