ESPIRITUALIDADE

O

E U

S E R

D U A L

H O M E M

M U L H E R

A M A N T E S

A R D E N T E S

D E S C O B R E M

A C A S A L A D O S

O N I P R E S E N T E

L U M I N E S C E N T E

T R A N S C E N D E N T E

I N C O M E N S U R Á V E L

E S P I R I T U A L I D A D E