Tran-se

Transseja-se,

Transborda-te

Transforme-se

Transmuta-te

Transcreve-se

Tranviva-te

Transpire-se

Transverta-te

Transmite-se

Transporta-te

Transite-se

Transfira-te

Transgenere-se

Transfigura-te

Transladeia-se

Transgrida-te

Transkant-se

Transcenda-te

Tran... -se