(MY BELOVED HIDES!)

(My beloved hides)

Serene are your eyes.

Warm are your lips, sculptural is your body.

Majestic are your footsteps.

Divine are your words.

Intoxicating is his virtue.

Spikedace is your wisdom, pleasing is your presence.

Calientes are their caresses.

You're a virtuous, loving lady.

You are my secret lover in the yesteryear of time.

Aa. -------J.--------C.-------MENDONÇA.

Date. --------01. --------07. --------2018.

Time. -------22 hours and 50 minutes.

Nas asas da liberdade
Enviado por Nas asas da liberdade em 15/07/2018
Código do texto: T6391016
Classificação de conteúdo: seguro