SHORT STORY OF THE VAQUINHA VITORIA

Português

Era uma vez,

Uma vaquinha

Chamada VITORIA

Morreu a vaquinha,

Acabou a estória.

English

Once Upon a time,

A little cow

Call VICTORY

The little cow died,

The story is over.

Deutsch

Es war einmal,

Ein Kleine Kuh Rufen Sie VICTORY an

Das Kleine Kuh starb,

Die Geschichte ist vorbei.