IRA MEA!

Impurus propter mortuum

Corpus producere fructuum

Humiliatus, vilis fuit deposuit

Confluit vel colliquescit, fudit

Locorum agatur, sed de desolatione

Homines et animalia cum combustione

Mulier tempore menstruae incendium

Qualem D-us promisit et dat subsidium

Longum vitae tempus opp. Vita aeterna!

Tu ad me in tribus eius paterna

Mulier in commercio sexuali, et ut mater

Mulierem rixantem, ventum flantem

Mentem ales ab corpus, flammantem

Ira Mea! Quis est tribus eius pater!?

FONS VITAE

LERIAS, W.R.,Washington Roberto Lerias, LIGHT-HOLDER, 1997, pg 74.

Washington Roberto Lerias
Enviado por Washington Roberto Lerias em 10/08/2009
Código do texto: T1746646
Copyright © 2009. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.