An upside-down movie.

Hurry wants fast,

Life passing by,

filed intent,

Weight make crush ,

Image of a time,

That in life everything grows old,

Time that doesn't come back,

Memories that life forgets me,

Catalog

From Moments,

From the past,

Feelings

An upside-down movie,

Back to front,

It makes Me reflect,

What I have in my mind.

Fabiano de Oliveira
Enviado por Fabiano de Oliveira em 18/10/2018
Código do texto: T6479662
Classificação de conteúdo: seguro