Liefde in duisend wonders

 

Wat ek vir jou voel is 'n groot liefde

Met 'n neiging wat die hart roer

Tref my bors hard en hou nooit op nie

Die vrug van ons voorkoms met liefde.

 

Hierdie wrede emosie maak my jou slaaf

Gedurende die dae en nagte beplan ek jou

Soen my mond, ek vererger nooit

Ek vra jou vir nog soene om my nie te verloor nie.

 

Steeds met die son wat in die heuwels opkom

Ek is joune in liggaam en siel dating

Hou styf vas en druk die knoppies.

 

Dit is in hierdie gevalle dat toewyding kom

Voeg 'n argipel van drukkies by

Ervaar hierdie neiging elke minuut.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737463
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.