Αγάπη σε χίλια θαύματα

 

Αυτό που νιώθω για σένα είναι μια μεγάλη αγάπη

Με κλίση που ταράζει την καρδιά

Χτυπάει δυνατά στο στήθος μου και δεν τελειώνει ποτέ

Καρποφορώντας τα βλέμματά μας με στοργή.

 

Αυτό το σκληρό συναίσθημα με κάνει σκλάβο σου

Τις μέρες και τις νύχτες σε προγραμματίζω

Φιλώντας το στόμα μου, δεν επιδεινώνω ποτέ

Σου ζητώ κι άλλα φιλιά για να μη με χάσεις.

 

Ακόμα με τον ήλιο να ανατέλλει στους λόφους

Είμαι δικός σου σε σχέση με το σώμα και την ψυχή

Κρατώντας σφιχτά και πατώντας τα κουμπιά.

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται η αφοσίωση

Προσθέτοντας ένα αρχιπέλαγος από αγκαλιές

Βιώνοντας αυτή την κλίση κάθε λεπτό.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737476
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.