אהבה באלף פלאים

 

מה שאני מרגיש כלפיך זו אהבה גדולה

עם נטייה שמסעירה את הלב

מכה בחזה שלי בחוזקה ולא נגמרת

מפירות את המראה שלנו בחיבה.

 

הרגש האכזרי הזה הופך אותי לשפחה שלך

במהלך הימים והלילות אני מתכנן אותך

מנשק את הפה שלי, אני אף פעם לא מחמיר

אני מבקש ממך עוד נשיקות כדי לא לאבד אותי.

 

עדיין עם השמש זורחת בגבעות

אני שלך בדייטים בגוף ובנפש

מחזיקים חזק ולוחצים על הכפתורים.

 

במקרים אלה באה ההתמסרות

הוספת ארכיפלג של חיבוקים

חווה את הנטייה הזו בכל דקה.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737477
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.