Szerelem ezer csodában

 

Amit irántad érzek, az egy nagy szerelem

Szívet megmozgató hajlamtal

Erősen megüti a mellkasomat, és soha nem ér véget

Gyümölcsözzük megjelenésünket szeretettel.

 

Ez a kegyetlen érzelem a rabszolgává tesz

Nappal és éjszaka én tervezlek téged

Csók a számat, soha nem súlyosbítom

Még több puszit kérek, hogy ne veszítsek el.

 

Még mindig úgy, hogy a nap felkel a dombok között

Tiéd vagyok a test és a lélek randevújában

Szorosan tartva és megnyomva a gombokat.

 

Ilyenkor jön az odaadás

Ölelések szigetvilágának hozzáadása

Minden percben megtapasztalni ezt a hajlamot.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737480
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.