Miłość w tysiącu cudów

 

To, co do ciebie czuję, to wielka miłość

Ze skłonnością, która porusza serce

Uderza mocno w klatkę piersiową i nigdy się nie kończy

Owocując naszym wyglądem uczuciem.

 

Ta okrutna emocja czyni mnie twoim niewolnikiem

Podczas dni i nocy planuję cię

Całując mnie w usta, nigdy się nie denerwuję

Proszę o więcej pocałunków, aby mnie nie stracić.

 

Wciąż ze słońcem wschodzącym na wzgórzach

Jestem twój w randkowaniu ciałem i duszą

Mocno trzymając i wciskając przyciski.

 

To właśnie w takich przypadkach przychodzi poświęcenie

Dodanie archipelagu uścisków

Doświadczanie tej skłonności w każdej minucie

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737488
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.