Jy dans baie goed, liefie

 

 

Haai! Kom ons wees lief vir mekaar op die maan

Dans sonder om die ure te meet

Dit sal wonderlik wees om naak te sien

En jou beeld raak verlief op my.

 

Jou lyf op myne is delikaat

Kom ons bly saam in die maanlig

Ek sien jou by Bartolomeu kroeg

Van daar af kan ons na die maan gaan en reis.

 

Moenie uitstel nie my mooi meisie

Die stappe vir ons om te ontmoet

Ek sien uit na 'n behoorlike koms.

 

Dans op die helder maan in die lug

Ek sal jou liefhê totdat die son ondergaan

En in die môre, sal ek jou sluier soen.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7738182
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.