Tá tú ag damhsa go han-mhaith, a ghrá

 

 

Hey! Déanaimis grá dá chéile ar an ngealach

Ag damhsa gan na huaireanta a thomhas

Beidh sé iontach naked a fheiceáil

Agus titeann do íomhá i ngrá liom.

 

Tá do chorp ar mo chuid íogair

Fanfaimid le chéile faoi sholas na gealaí

Feicim ag barra Bartolomeu thú

As sin is féidir linn dul go dtí an ghealach agus taisteal.

 

Ná moill mo chailín deas

Na céimeanna dúinn a chomhlíonadh

Táim ag tnúth le teacht ceart.

 

Ag damhsa ar an ghealach geal sa spéir

Beidh mé grá duit go dtí go dtéann an ghrian síos

Agus ar maidin, beidh mé póg do veil.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738257
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.