Si fiican ayaad u dheesha jacayl

 

 

Haye! Aan isjeclaanno dayaxa dushiisa

Qoob-ka-cayaar la'aan saacadaha

Way fiicnaan doontaa in la arko qaawan

Oo sawirkaaguna wuu i jeclaaday.

 

Jidhkaaga kayga ayaa jilicsan

Aan wada joogno dayaxa

Waxaan kugu arkaa Bartolomeu bar

Halkaa waxaan ka tagi karnaa dayaxa oo aan u safri karnaa.

 

Ha raagin gabadhayda quruxda badan

Tallaabooyinka aan ku kulmi karno

Waxaan rajeynayaa imaati sax ah

 

Qoob-ka-ciyaarka dayaxa dhalaalaya ee cirka

Waan ku jeclaan doonaa ilaa qorraxdu dhacdo

Oo subaxdiina waxaan dhunkan doonaa indho shareerkaaga.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738267
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.