çok iyi dans ediyorsun aşkım

 

 

Hey! Ayda birbirimizi sevelim

Saatleri ölçmeden dans etmek

Çıplak görmek harika olacak

Ve imajın bana aşık oluyor.

 

Senin vücudun benim üzerimde hassas

Ay ışığında birlikte kalalım

Seni Bartolomeu barda görüyorum

Oradan aya gidip seyahat edebiliriz.

 

geç kalma güzel kızım

Tanışmamız için adımlar

Uygun bir gelişi sabırsızlıkla bekliyorum.

 

Gökyüzündeki parlak ayda dans etmek

güneş batana kadar seni seveceğim

Ve sabah, peçeni öpeceğim.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738269
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.