Ik zal van deze mooie vrouw houden

 

Ik ga de rivier vanaf de brug langzaam voorbij zien stromen

In het verlangen om de boten te zien varen

Zelfs zonder enige koppeling te nemen

Ik zal verlangen naar de afdaling van de operationele wateren.

 

En als de rode bloemblaadjes mijn lot kruisen

In de kalme en zachte wateren van de Itapecuru-rivier

Ik zal je levend horen zwaaien als een danser

In de gemarkeerde cadans kom ik niet uit de Egeïsche Zee.

 

Ik kom uit Caxias uit het land van de jongen Guarimã

Kijkend naar de kano's die over de rode bloemen vallen

Verstuif in dit diepe kanaal als een hartenbreker

 

Ik vertrouw erop dat de zon achter de palmboom opkomt

Van de sierlijke babassupalm die God me gaf

Als jij het bent, zal ik zonder grapjes zeggen dat ik van je hou.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738342
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.