Jeg vil elske denne vakre kvinnen

 

Jeg skal se elven gå sakte forbi fra broen

I lengselen etter å legge merke til båtene som seiler

Selv uten å ta noen kobling

Jeg vil lengte etter nedstigningen av driftsvannet.

 

Og hvis de røde kronbladene krysser skjebnen min

I det rolige og milde vannet i Itapecuru-elven

Jeg vil høre deg svinge levende som en danser

I den markerte kadensen er jeg ikke fra Egeerhavet.

 

Jeg er fra Caxias fra landet til gutten Guarimã

Ser på kanoene som faller over de røde blomstene

Diffus i denne dype flumen som hjerteknuser

 

Jeg vil stole på at solen står opp bak palmetreet

Fra den grasiøse babassu-palmen som Gud ga meg

Hvis det er deg, vil jeg si at jeg elsker deg uten å tulle.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738349
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.