Az én gyönyörű Meucci és az Arno folyó

 

Te vagy a legszebb fény Firenzében

Ahol sétálok, és soha nem tévedek el

És állandósítom a szakszervezetünket

Ezen az Arno folyón a híd mögött.

 

Nem adom fel a kezeddel való járást

Szóval veszek egy szűz lakatot

Biztosítom a nevünket ezen a helyen

Antonio Meucci és Esther végtelen tapadásban.

 

Csak itt van a legnagyobb emlékünk

Ahova a két kulcsot a folyó fenekére dobom

Örökkévaló, hogy örökké szeretlek.

 

A Vanglio híd között mindig szeretni foglak

Meucci, te leszel a szerelmem minden évszakban

A hídról bedobom a szerelem kulcsait a folyóba.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 14/03/2023
Código do texto: T7740196
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.