Reggae dansen met mijn liefde

 

Mijn wens is om jou te hebben

Waar je ook gaat, ik wil zien

De lippen schieten op je baby

Van zonsopgang tot zonsondergang.

 

Reggae dansen zonder angst

Het zal geschikt zijn met deze steen

Dat het publiek graag in beweging komt

Het lichaam omgorden zonder tegenslagen.

 

Dans goed op dit hete ritme

Ingehaald door je grote liefde

In de kompassen van dit dossier.

 

Steun de hele maand maart

Van een vriendschap in liefde

En ik zweer dat ik deze genegenheid niet verberg.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 16/03/2023
Código do texto: T7741165
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.