Mandihy reggae miaraka amin'ny fitiavako

 

Ny faniriako dia ny hanana anao

Na aiza na aiza alehanao dia tiako ho hita

Ny molotra mitifitra amin'ny zanakao

Hatramin'ny maraina ka hatramin'ny hariva.

 

Mandihy reggae tsy misy tahotra

Mety amin'io vato io

Fa ny vahoaka tia mihetsika

Fisorohana ny vatana tsy misy loza.

 

Mandihy tsara amin'ity gadona mafana ity

Nahazo ny fitiavanao lehibe

Ao amin'ny kompà amin'ity rakitra ity.

 

Manohana ny volana martsa manontolo

Ny fisakaizana ao anatin'ny fitiavana

Ary mianiana aho fa tsy afeniko izany fitiavana izany.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 16/03/2023
Código do texto: T7741189
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.