Danser reggae med min kjære

 

Mitt ønske er å ha deg

Uansett hvor du går, vil jeg se

Leppene skyter mot babyen din

Fra morgen til kveld.

 

Danser reggae uten frykt

Det vil passe med denne steinen

At mengden elsker å bevege seg

Omgir kroppen uten uhell.

 

Dans godt til denne varme rytmen

Fanget opp med din store kjærlighet

I kompassene til denne filen.

 

Støtter hele mars måned

Av et vennskap i kjærlighet

Og jeg sverger at denne kjærligheten ikke skjuler.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 16/03/2023
Código do texto: T7741191
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.