زما د مینې سره ریګا نڅا

 

زما هیله دا ده چې تاسو ولرئ

هر چیرې چې ته لاړ شه، زه غواړم وګورم

شونډې ستاسو په ماشوم ډزې کوي

له سهاره تر ماښامه.

 

پرته له ویرې ریګا نڅا

دا به د دې ډبرې سره مناسب وي

دا چې خلک حرکت کول خوښوي

پرته له بده مرغه د بدن پوښ کول.

 

په دې ګرم تال کې ښه نڅا وکړئ

ستاسو د لویې مینې سره یوځای شو

د دې فایل په کمپاسونو کې.

 

د مارچ په ټوله میاشت کې ملاتړ کوي

د مینې دننه ملګرتیا

او زه قسم خورم چې دا مینه زه نه پټوم.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 16/03/2023
Código do texto: T7741196
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.