אתה מושלם

 

תרקוד מותק, תרקוד עד שהשמש תזרח

על לוח הרצפה הגדול הזה, זה טוב לארוקדו

נער היטב את הבטן בצמה הטובה הזו

הו חתלתול! זז, לך, לך עד שאתה מתכופף

 

אני מרגיש ורואה את המכרה באטליז של Zé

ריח מתוק כמו השום שלי

את מושלמת ואת נראית יפה בכיפה

תרקוד מותק, אין כאן קיצור דרך

 

רק אתה כאן כדי לספק אותי

אה, איזו בטנת בודו נחמדה לצ'יפ

בחייך, מערבבים את זה עד שאני מוקסם.

 

אתה זיכרון מתוק ויפה

בגלל זה אני לעולם לא אתן לך ללכת

ילדה יפה מהלמבנסה שלי.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748843
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.