Du er perfekt

 

Dans skat, dans indtil solen står op

På det store gulvbræt er det godt at arrochado

Ryst maven godt i denne gode fletning

Åh kat! Bevæg dig, gå, gå, indtil du sætter dig på hug

 

Jeg mærker og ser minen i Zés slagterbutik

Dufter sødt som mit hvidløg

Du er perfekt, og du ser smuk ud i en kasket

Danse skat, der er ingen genvej her

 

Der er kun dig her for at tilfredsstille mig

Åh, sikke et lækkert bodó-for at chippe

Kom nu, rør det op, indtil jeg er fortryllet.

 

Du er et sødt og smukt minde

Derfor vil jeg aldrig lade dig gå

Smuk pige fra min lambança.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748847
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.