Te tökéletes vagy

 

Táncolj kicsim, táncolj amíg fel nem kel a nap

Ezen a nagy padlólapon jó arrochadozni

Jól rázza meg a hasát ebben a jó fonatban

Ó cica! Mozogj, menj, menj, amíg leguggolsz

 

Érzem és látom a bányát Zé hentesüzletében

Édes illatú, mint a fokhagymám

Tökéletes vagy és gyönyörűen nézel ki sapkában

Táncolj csajszi, itt nincs semmi parancsikon

 

Csak te vagy itt, hogy kielégíts engem

Ah, milyen szép bodó bélés csipkedni

Gyerünk, kevergesd addig, amíg el nem varázsolok.

 

Kedves és szép emlék vagy

Ezért nem engedlek el soha

Gyönyörű lány a lambançámból.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748850
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.