Je bent perfect

 

Dans schatje, dans tot de zon opkomt

Op die grote vloerplank is het goed toeven

Schud je buik goed in deze goede vlecht

O poes! Beweeg, ga, ga totdat je hurkt

 

Ik voel en zie de mijn in de slagerij van Zé

Zoet ruikend naar mijn knoflook

Je bent perfect en je ziet er mooi uit in een pet

Dans schat, er is hier geen kortere weg

 

Er is alleen jij hier om mij tevreden te stellen

Ah, wat een mooie bodó-voering om te chippen

Kom op, roer het door tot ik betoverd ben.

 

Je bent een lieve en mooie herinnering

Daarom zal ik je nooit laten gaan

Mooi meisje uit mijn lambança.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748852
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.