Tá tú foirfe

 

Rince leanbh, rince go dtí go dtiocfaidh an ghrian suas

Ar an gclár urláir mór sin, tá sé go maith arrochado

Croith do bolg go maith sa braid mhaith seo

Ó Kitty! Bog, téigh, téigh go dtí go cuach tú

 

Airím agus feicim an mianach i siopa búistéara Zé

Boladh milis cosúil le mo chuid gairleog

Tá tú foirfe agus tá cuma álainn ort i gcaipín

Rince babe, níl aon aicearra anseo

 

Níl anseo ach tú chun mé a shásamh

Ah, cén líneáil bodó deas ar an tslis

Come on, corraigh suas go dtí go bhfuil mé draíocht.

 

Is cuimhne milis agus álainn thú

Sin an fáth nach mbeidh mé in iúl duit go deo

Cailín álainn ó mo lambanca.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748858
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.