تو عالی هستی

 

برقص عزیزم، برقص تا خورشید طلوع کند

روی آن تخته بزرگ، آروچادو خوب است

در این قیطان خوب شکم خود را به خوبی تکان دهید

اوه جلف! حرکت کن، برو، برو تا خم شوی

 

معدن را در قصابی Zé حس می کنم و می بینم

بوی شیرین شبیه سیر من

شما کامل هستید و با کلاه زیبا به نظر می رسید

رقص عزیزم، اینجا میانبری وجود ندارد

 

فقط تو اینجا هستی که مرا راضی کنی

آه، چه آستر خوبی برای تراشه

بیا، آن را هم بزن تا من طلسم شوم.

 

شما یک خاطره شیرین و زیبا هستید

به همین دلیل است که من هرگز شما را رها نمی کنم

دختر زیبای لامبانچای من.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748863
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.