تاسو بشپړ یاست

 

ماشوم نڅا وکړه، تر هغه وخته پورې نڅا وکړه چې لمر راشي

په هغه لوی فرش تخته کې، دا ښه ده چې آروچاډو وکړئ

خپل ګیډۍ په دې ښه چوغۍ کې ښه وخورئ

اې کوچی! حرکت وکړئ، لاړ شئ، لاړ شئ تر هغه چې تاسو ځړول

 

زه د زی د قصاب په پلورنځي کې ماین احساسوم او ګورم

خوږ بوی لکه زما د لہسن

تاسو کامل یاست او تاسو په کیپ کې ښکلي ښکاري

د نڅا ماشوم، دلته هیڅ شارټ کټ نشته

 

دلته یوازې تاسو یاست چې ما راضي کړئ

آه، د چپ کولو لپاره څومره ښه بوډو استر دی

راځه، تر هغه پورې یې وخورئ تر څو چې زه جادوګر یم.

 

تاسو یو خوږ او ښکلی یادونه یاست

له همدې امله زه به هیڅکله تاسو پریږدم

زما د لامبانکا څخه ښکلې نجلۍ.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 25/03/2023
Código do texto: T7748870
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.