My jurubeba! Pragtige, klapper lekkergoed

 

Kom ons dans hierdie forró, mal

Kom, my mal capoirão meisie

Ek is regtig mal oor my weesel

Wil jy sien, wil jy my in die middel van die saal sien?

 

Ek gaan in hierdie arrocha dans totdat ek chip

Ek gee vir niks om nie en ek dwaal nie eers nie

As die baas nie daarvan hou nie, gaan hy dit daar drink.

Wat ek wil hê, is jou, meisie al arretada.

.

Eienaar van my liefde met alle ywer,

O jurubeba! Pragtige, klapper lekkergoed

Dans forró by Antenor se huis.

 

Plattelandshuis met miershoop in Cinnamon

Ruik lekker en gooi daardie sweet op jou voorkop

En ek skuif hierdie bol bol op die beskuldigdebank.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 26/03/2023
Reeditado em 26/03/2023
Código do texto: T7748977
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.