Die liefkosing van jou soen

 

Waar die wind ook al gaan, volg ek sy reis

Al is dit laat, maak dit nie saak hoe laat dit is nie

Ek sien by elke geleentheid dat jy verlief is

Die winde val egter in die aand daar agter.

 

Onder die auriverde van die laventelgeur

En ek soen die soet heuning in die strelings van jou mond

Van die hoogmoedige passie van my arms in boeie

Vasgevang in die vet smeer, is ek getrou.

 

Ek streef nie na die hallusinasie van liefde sonder krag nie

Ek wil net na jou gladde hare surf

As gierigheid kom, is dit nog 'n rede om te wil.

 

Dit sak op die skouers inmekaar en buig geluk na die tye

My liefde is soewerein en vaar in die dieptes

Van die wimpers van die wind, sal ek liefhê sonder ongeluk.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749768
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.