Luukse rooi roos

 

Ek gee jou die geurigste blom

'n Sagte en rooi gebore

Heeltemal lugtige pienk tipe

Moet nooit vir my sê dit is nie appelliefie nie.

 

Daardie blommetjie wat appelliefie gee

Sy is steeds geïnkarneer en het die swart

Wees stil, ek maak nie 'n grap nie

Swart magie word nooit hier bespreek nie.

 

Dis hoekom ek jou hart het

In my hand en ek maak die stelling

Van die wydverspreide unie van hierdie oorwinning.

 

Die luuksste ding is om 'n rooi roos te hê

Merk die maatslae in elke soen

Net ons twee sonder dat iemand uitvind.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7750472
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.