Eenvoudige soen op jou lippe

 

 

Die soene op jou lippe het my vol liefde gemaak

Slegs op hierdie manier kan ek 'n aperiodieke toegeneentheid bevestig

Veral as ek Save your tears hoor, 'n meesterstuk

The Weeknd se melodie maak my so vol

 

En jou manier van dans en sing ruk my wese

Dis so mooi as jy op die dansvloer dans

Verryk my siel en verwarm voor dit plaasvind

Alle herinneringe sal portrette van vertroue wees

 

Dis hoekom ek jou meer en meer wil hê totdat die son sak

En ek bewonder die eenvoudige glimlag tussen ons soene

Met my liefde sal daar geen opposisie wees nie

 

Daar is net een gesonde antwoord wat ons gelukkig maak.

In hierdie gevoel wat liefde genoem word, het ek jou meer lief

En met jou sal niemand weet nie, net hierdie fontein.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 31/03/2023
Código do texto: T7752911
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.