Sy is stout en ydel

 

En dit is hoe dit alles begin het

Daardie aand in die middel van die saal

Dans liggies waar alles gekruis het

Verse het in 'n lied uitgespruit

 

En jy het Eros Ramazzotti versoek

Sing die liedjie "Cosas de la vida"

Glimlag en druk my so groot

Daar was 'n duisend soene langs die drankie.

 

As jy 'n liefdevolle vrou bly

Ek hou jou dop, skaam en ydel

Noem liefde soos 'n kanselier.

 

Dans en bewonder my gesig

In elke mate 'n skerp omhelsing

En ek soen sodat sy van my hou.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/04/2023
Reeditado em 04/04/2023
Código do texto: T7756343
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.