I ngrá leis na peitil seo

 

 

An áilleacht atá agat i d’aghaidh

Tá trí bhláthanna dearga álainn

Breasts fíor agus cuireann sé siabhránacht orm

I ndáiríre i ngrá leis na peitil.

 

Abyssal an dath dubh ag caitheamh na cíoch

Sa pharáid gruaige buí órga

Is cúis le yearnings pulsing sa haughtiness

Níos faide inár leaba tá sé dorcha.

 

Pógfaidh mé do liopaí mil

Gan aroma gan cur síos ar an motel

Screadfaidh mé d’ainm Isabel.

 

Oíche ar lasadh le soilse do shúile

Idir caresses agus níos mó ná míle dealga

Glacaim leis na trí corolla agus ní roghnaíonn mé.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 23/04/2023
Código do texto: T7771208
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.