Zakochana w tych płatkach

 

 

Piękno, które masz na twarzy

Istnieją trzy piękne czerwone kwiaty

Prawdziwe piersi i mam halucynacje

Naprawdę zakochana w tych płatkach.

 

Abyssal czarny kolor noszący piersi

W paradzie złotożółtych włosów

Pulsowanie w tej wyniosłości powoduje tęsknoty

Dalej w naszym łóżku jest ciemno.

 

Pocałuję twoje miodowe usta

Bez aromatu bez opisywania motelu

Będę krzyczeć twoje imię Isabel.

 

Noc oświetlona światłami twoich oczu

Między pieszczotami a ponad tysiącem cierni

Obejmuję trzy korony i nie wybieram.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 23/04/2023
Código do texto: T7771213
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.