من عاشق صورتت هستم

 

امشب می خواهم شراب بنوشم

من می خواهم هر دو کاسه را امتحان کنم

در گوشه ای یکدیگر را لمس می کنند

استیک هاوس گوشه خاطرات

 

شبی زیبا در درخشش گردنبند مروارید شما

موهای قهوه ای زیبا روی شانه هایش می ریزد

لبخند بر این لبهای عسلی، دبورای من

با فنجان هایی که از مقاصد در اندازه ها عبور می کنند.

 

بازوهای ما هر دقیقه بدون یک ساعت لمس می شوند

اوه بانو و الهه وجودم

تا سحر کنارت می مونم

 

چهره تو مرا با درخشندگی چشمانت جادو می کند

و ناخن های خود را با طعم شراب رنگ کنید

من روح تو را بدون انتخاب در درون خودم دارم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 29/04/2023
Reeditado em 30/04/2023
Código do texto: T7776183
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.