Dans met jou Calypso

 

 

Niks, niks, niks maak vir ons twee saak nie

Die formidabele ding is om jou in hierdie wiegelied te hê

Dansende Calypso kom alles later

In die omhelsing en soen wat my vul en inasem.

 

Droom en dans calypso by Cabaré do Brega

Die klank van die kitaar omring my met elke snaar

Verhef my en jou siel omhoog en verblind my

Laat merke op elke soen op sy rand.

 

Gegroet Calypso! Daar sal altyd my Belém do Pará wees

Ximbinha is 'n groot ster van hierdie mal reis

Om my godin te betower in hierdie waansin hier.

 

Met die kitaarsang sal ek jou nog meer liefhê

Soen jy jou heuning lippe, jy is my hemel

Dansende Calypso, ek los jou nooit.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/07/2023
Código do texto: T7834033
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.