MANU APERTA

Genius quidam malus

Et genius tubelaris

Partus, fetus, calus

Pulus animalis, torcularis

Consilio privatus

Et mente perturbatus

Stupore conturbatus

Est locus desolatus

In comparationibus poeticis

Excrementa, stercora, crocodilicis

Asinus ab auditoribus

Incantatores de animalibus

LERIAS, W.R., Light-Holder/1997 p75

Washington Roberto Lerias
Enviado por Washington Roberto Lerias em 28/06/2006
Reeditado em 29/06/2006
Código do texto: T183892