Trovas em Esperanto

Jen mi iras sur la vojo
batalante gis la fin´
Esperanto, mia g´ojo
estas vi mia destin´!

<><><><><><><><>

Mia revo kaj idealo
diras mi per bela kanto,
per laboro, per batalo
je la venko de Esperanto!
Victoria Magna
Enviado por Victoria Magna em 07/11/2005
Reeditado em 07/11/2005
Código do texto: T68497